Pacolli bëhet milionere me Bitcoin, “ashtu sikur babai”

Linda Pacolli një vajzë e re nga Kosova që duket se ka shumë fat. Ajo ka investuar në Bitcoin, duke fituar kështu miliona euro.

Atë e ka uruar nëna e saj në Facebook, duke thënë se ‘përveq babait, tani edhe ti u bërë milionere’.

Madje ajo ka treguar edhe shifrat e fituara përmes kësaj valute, tashmë shumë të shfrytëzueshme nga të rinjtë në Kosovë.

Linda Pacolli është pjesë e familjes së Behxhet Pacollit, e angazhuar në grupin Mabetex dhe e punësuar në Sëiss Diamond Hotel.

Ja fotot më poshtë:

SHPËRNDAJE