Pagat e punëtorëve duhet kërkuar te Panlanat

Shkruar nga Xhevdet Smakiqi

Panlanat “udhëheqes” dëmtuesit e mëdhaj te Postes dhe Telekomit sh.a!

Kurqysh s’ka shpjegim veç një është panlanat “udhëhqes” qe e udhëhoqen Telekomin e Posten pas 2012 e deri 2019, i falimentuan gjunjëzuan i banen panla panla panla e vet i hoqen panlat i mbuluan panlat me privilgjet qe i krijuan vetit me vite.

E panlanat “udhëhqes” u pasuruan blejten toka shtepi, banesa shylen kreditë dhe blejten lokale afariste, kurse lëndet ne prokorori i mbyllen ose i pezulluan me punësime te pa ligjëshme.

Pagat ne Poste dhe Telekom gati 1 vit nuk ekzkutohen me kohë sepse panlanat i gjunjëzuan nderrmarrjet publike.

Une kisha luftuar atëherë me Ejup Qerimin 2012 panlanin e Telekomit, por ai panlani realizoj disa projekte tejet te dëmshme, nga Telekomi i krijonte te hyra IPKO-së heshten heshten tash s’ka paga as shpresë për këndellje.

Tash ju puntoret e menaxheret s” guxoni as like as komente duroni duroni.