Pak e çuditshme, mësuesja nga Kosova pezullohet nga puna për shkak të këtyre çizmeve

Kemi dëgjuar shumë histori në lidhje me fëmijët që janë pezulluar nga shkolla pasi kanë thyer kodin e veshjes, por rrallë për mësues. Një mësuese në nga Kosova është ndaluar që të veshë rrobat e saj në shkollë pasi konsiderohen veshje të papërshtatshme. Një fotografi e saj, ku fytyra nuk i është identifikuar ka nisur qarkullimin në rrjete sociale. Ajo është më një fustan gri sipër gjurit dhe me një palë çizme të zeza të gjata. Mësuesja i jep mësim fëmijëve të klasës së katërt, ndërsa shumë njerëz kanë komentuar se nuk ka arsye për tu pezulluar dhe kanë kundërshtuar këtë vendim. Veshja e saj është e rregullt dhe nuk ka asnjë pjesë të trupit, përveç krahëve të ekspozuar.Ndërsa të tjerë mendojnë se kjo çështje është vendosur si e tillë prej çizmeve të gjata. Kliko mbi video per ta pare te gjithe veshjen e mesuesës:

SHPËRNDAJE