Pallton të cilën do ta vesh secila në vitin 2018 (Foto)

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Fajësojeni të ftohtin, ose nevojën për ta provuar një trend të fundit para se të përfundoj viti 2017, por Instagram-i është mbushur me vajza të cilat postojnë me pallton e fundit e cila ka ngjyrë arushe.

Siç edhe mund të supozoni në bazë të emrit, kjo pallto pritet t’ju mbajë të ngrohët edhe në temperaturat më të ftohta pa pasur nevojë ta rrezikoni stilin dhe pamjen elegante, transmeton Telegrafi.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Palltoja ka qenë në trend thuajse nga sezoni vjeshtë/dimër i vitit 2013, por nëse dini ta kombinoni, ajo do t’iu rrijë mahnitshëm edhe sivjet dhe vitin e ardhshëm.

Gjithashtu, ekspertët e modës thonë të mos frikësoheni ta kombinoni këtë pallto me kadife. /Telegrafi/

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë
SHPËRNDAJE