Pamje e rrallë: Aksioni i UÇK-së në Junik kundër serbëve, e xhiruar me kamerë nga gazetarët ndërkombëtarë

Një video e rrallë në internet, shihen ushtarët e UÇK-së në një aksion mirë të organizuar në Junik, kundër forcave serbe.

Profesionalizimi i ushtarëve dhe rreshtimi i tyre i mirë, shihet në këtë video, e cila është xhiruar me profesionalizëm nga ndërkombëtarët.

Në këtë video flet edhe ish komandanti i Batalionit “Atlantiku”, Gani Shehu.

SHPËRNDAJE