PAMJE EKSKLUZIVE: JA SI U KAP PJESËTARI I FAMILJES SEKIRAQA (VIDEO)

Në emisionin e fundit të “Drejtësia në Kosovë” u shfaq aksioni i policisë duke arrestuar disa të dyshuar për grabitje të cilët ishin përleshur me policinë.

Në aksion policia kishte shtënë 12 herë në drejtim të të dyshuarve.

Në pamjet ekskluzive mund të shihni se si policia respektivisht Njësia Speciale dhe ajo e trafikut arrijnë të arrestojnë disa persona të dyshuar. 

Policia kishe hasur në grabitësit ku këta të fundit kanë tentuar të iknin nga policia. 

Ata janë kapur nga policia më pas janë arrestuar dhe dërguar në stacionin jugu. 

Në lidhje me këtë rat është arrestuar edhe një nga pjestarët e familjes Sekiraqa./kallxo.com