Pamje fantastike nga një “luftë” e ashpër mes luanit dhe luaneshës (FOTO)

Këto imazhe fantastike shfaqin “sherrin” mes një luani dhe luaneshe. Fotot u shkrepën nga Giuseppe D’ amico në zonën Ndutu të Tanzanisë.

Në fotografi mund të shihet se si çifti “debaton” teksa luanesha e godet me shputë në fytyrë luanin duke nxehur atë.Ja pra se dhe shprehja “ligjin në shtëpi e bën gruaja” zë vend dhe tek kafshët…

……………………………………………………………………………………………………………..
Avokatja shqiptare me skenat më seksi e zhveshur mbi tavolinë

……………………………………………………………………………………………………………..