Pamje të rralla, kur Leonora Jakupi shetiste me aeroplan në Drenicë

E bukur, e talentuar, e ëmbël, e dashur, si në fëmijëri, si tani.

Leonora gjithmonë e këndshme dhe e adhurueshme.

Këngëtarja ka pasur fëmijëri të bukur, e nuk i ka munguar asgjë. Babai i saj është kujdesur që tre fëmijëve të mos u mungojnë as lodrat më të mira.

Këngëtarja bukuroshe është rikthyer në kohë dhe në albumin e kujtimeve ka gjetur fotot të mrekullueshme nga momente të pa harruara.

Leonora shihet bashkë me të vellain në biçikletë, por edhe vetë e hipur mbi një aeroplan lodër, i rrallë në atë kohë, por ia që Leonora e paska pasur në mes të Drenices.


SHPËRNDAJE