Paralajmërohet për reshje të mëdha të borës, një pjesë e shteteve të Ballkanit në alarm (Video)

Bora po bie nga kjo mëngjes në pothuajse të gjithë Kroacinë, sipas mediave të Zagrebit. Dëbora në Slloveni dhe Bosnjë dhe Hercegovinë.

Në Kroaci, ka të reshura të mëdha në pjesën më të madhe të vendit, ndërsa në zonat malore ka bora ka arritur nga 62 cm deri në 120 cm.

Bora nga ky mëngjes ka vazhduar të bjerë edhe slloveni ku temperaturt janë ulur deri në – 10 gradë sipas portalit Index.hr.

Reshjet kanë prekur edhe pjesët perëndimore dhe veriperëndimore të Bosnjës ku kanë penguar në masë të madhe trafikun, ndërsa veturat janë detyruar në autostradë të përdorin zinxhirë.

Unec, Slovenia

Publié par Severe Weather Europe sur vendredi 2 février 2018

SHPËRNDAJE