Parashutisti kosovar sjell pamje mahnitëse nga e mbarë bota

Parashutizmi është një ndër sportet më të veçanta dhe që të jep mjaft adrenalinë

Është parashutisti kosovar, Fatri Jusufi, ai që nga shumë maja të botës është lëshuar në tokë pa asnjë problem.

Pasioni për parashutizmin, ka bërë që Jusufi të shoh nga lartë bukuritë e shumë qyteteve të ndryshme të botës.

Pavarësisht se mund të jetë e frikshme për shumë kënd lëshimi nga një lartësi e lartë, këto pamje të bëjnë të harrosh çdo frikë, përcjell “Zeri.info”.

Për më shumë, shikoni videot e mëposhtme.

SHPËRNDAJE