Parim Olluri e quan demagoge dhe deputete të papërgjegjshme Ganimete Musliun

Gazetari Parim Olluri e ka kritikuar deputeten e PDK-së, Ganimete Musliu, për  mungesa në seancat e Kuvendit të Kosovës, duke thënë se arsyetimi i saj ishte skandaloz.

Olluri thotë se fjalimi i saj ishte demagji, duke ia kujtuar se merr rrogë 2 mijë euro, transmeton Veriu.info.

Ja postimi i Parim Ollurit në Facebook:

Deputetja Ganimete Musliu po thote qe ka qene me nje te pame dhe nuk ka mundur me qene pjese e seances parlamentare.

Tejet skandaloze ishte deklarata e saj. 
Perafersisht tha keshtu“ Me mire me ju nejte afer njerezve qe kane nevoje per ngushellim, se sa me degju demagogji ne parlament”.

Ne fakt, tere fjalia e saj ishte demagogji. I merre 2 mije euro rroge ne kontribou ne parlament, e jo me shku neper ne te pame.

Seancat zakonisht mbahen nje here ne jave. Te pamet, me se paku tri dite.

Ganimetja nuk ka mujte me shku dje ose me 
shku ne te pame neser. Gjithqysh kjo eshte dashte sot me shku. Thjeshte, deputete skajshmerisht e papergjegjshme.

 

SHPËRNDAJE