Pas vendimit që dasmat të mbahen, Sinan Hoxha ka diçka për të thënë

Tashmë është marrë vendim nga qeveria e Shqipërisë që dasmat të mbahen këtë vit.

E përveç dasmorëve, kjo gjë ka gëzuar edhe artistët të cilët kanë agjendë të ngjeshur me ahengje nga më të ndryshmet.

Sinan Hoxha ka reaguar përmes një postimi të bërë në Instagram, ndërsa ka treguar se që nga 23 marsi do të mundësohet realizimi i ceremonive.

Mirëpo, pavarësisht kësaj, kjo gjë të zbatohet konform rregullave që janë vendosur.

Ndërsa, ndryshe nga Shqipëria, në Kosovë ende qeveria nuk ka marrë ndonjë ndryshim për këtë vendim.

Ahengjet dhe ceremonitë mortore nuk do të mbahen këtë vit, por vetëm prezent do jetë vetëm rrethi i ngushtë, gjë kjo që shkaktoi debat të madh edhe mes artistëve.