Pasuria e Rexhës: 2 banesa, 3 vetura …

Deputeti i Lëvizjes “Vetëvendosje”, Rexhep Selimi qëndron bukur mirë me pasuri.

Në deklarimin e saj, pranë Agjencisë Anti-Korrupsion, del se deputeti nga Drenica posedon dy banesa, vlera e tyre shkon mbi 150 mijë euro.

Poashtu, Selimi ka deklaruar edhe “tokat e babës” – Tokë bujqësorë në vlerë 13 mijë euro si dhe Truall 15 mijë euro.

Ndërsa, Selimi ka treguar se posedon tri automjete.

Vetura e tipit “KIA” i ka kushtuar hiq më pak se 12.700 euro, “Mitsubishi” 8000 euro si dhe vetura “Mercedes” 2900 euro. /Indeksonline/

SHPËRNDAJE