Për kë e ndërpreu sot fjalimin Ramush Haradinaj

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Feja myslimane ka pesë vakte të faljes, atë të mëngjesit, drekës, ikindisë, akshamit dhe jacisë.

Namazi i drekës falet në orën 12:00 dhe sipas riteve myslimane në kohën kur thirret ezani nga imami i xhamisë ata që janë duke punuar pushojnë pak në shenjë respekti për fenë.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Njëjtë veproi sot edhe kryeministri Ramush Haradinaj. Derisa ishte duke folur në seancë ku ishte thirrur në interpelancë për subvencionet e ndara nga ministri i Bujqësisë Nenad Rikallo, Haradinaj bëri një gjest që u mirëprit nga të gjithë.

Ai me të dëgjuar zërin e imamit në xhaminë që gjendet jo fort larg ndërtesës së Kuvendit e ndali fjalën.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë
SHPËRNDAJE