Për një vit, Qeveria shpenzon 2.9 milionë euro në dreka zyrtare

Sipas raportit vjetor financiar të Ministrisë së Financave, gjatë vitit 2017 nga buxheti i Kosovës janë shpenzuar gjthsej 2.9 milionë euro për dreka zyrtare brenda dhe jashtë vendit.

Krahasuar me vitin e kaluar shpenzimet e tilla janë rritur për 3% apo 79 mijë euro. /ORAinfo/

SHPËRNDAJE