Për të gjitha nënat të cilat mendojnë që fëmijët e tyre nuk ua vlerësojnë mundin… (Video)

Të lodhura dhe të acaruara, nënat shpesh mendojnë që fëmijët e tyre nuk vërejnë se sa po angazhohen për ta.

Mirëpo, kjo video prekëse ka treguar diçka krejtësisht tjetër…

Prindërit shpesh mendojnë se si fëmijët fare nuk vlerësojnë atë që ata bëjnë për ta, mirëpo kjo video pjesë e fushatës e cila po nxit ndjenjat e nënave dhe të fëmijëve, ka prekur shumë njerëz në gjithë botën.

Fëmijët nuk e dinin që nënat në hapësirën tjetër po shikonin se çfarë po flisnin ata para kamerave, ndërkaq shumë nënave u janë mbushur sytë me lot.

Fëmijët kanë përshkruar se sa vështirë e kanë nënat e tyre duke u përpjekur që t’u ofrojnë çdo gjë që u duhet dhe t’u sigurojnë arsimim dhe ardhmëri më të mirë,që ato nuk i kanë pasur, transmeton Telegrafi.

Ndiqeni videon më poshtë

SHPËRNDAJE