Përfundon pjesa e parë e ndeshjes Slloveni – Kosovë

Loja e zbehtë dhe me shumë pak raste është duke u zhvilluar në Lubjanë, me të dyja skuadra që kishin disa gjysmë raste.

Edon Zhegrova pati një goditje të lehtë në pjesën e parë, teksa sllovenët patën raste më të rrezikshme.

Të shpresojmë për një rezultat pozitiv, pasi padyshim që futbollistët po japin maksimumin në këtë takim.