Përfundon seanca për menaxhimin e pandemisë, nuk votohen rezolutat sot

Mungesa e deputetëve në sallën e Kuvendit të Kosovës, ka pamundësuar procesin e votimit për dy rezoluta, pas diskutimit për situatën pandemike me COVID 19 në vend.

Në sallë ishin të pranishëm 40 deputetë.

Kryetarja e Kuvendit tha se deputetët e PDK-së dhe LVV-së, propozues të dy rezolutave, të bashkojnë pikat dhe të formulojnë një të vetme për ta votuar.

Propozuesja e rezolutës nga VV, Fatmire Kollçaku prezantoi pikat e rezolutës për votim.

Më poshtë gjeni katër pikat e rezolutës së propozuar nga VV:

Ndërsa pikat e propozuara nga PDK, përmes propozuesit, Bekim Haxhiu, mund t’i gjeni këtu:

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE