Përgjigjet epike të meshkujve shqiptarë kur të dashurat i pyesin se çka duan të veshin

Veshja ende është një pjesë e rëndësishme në marrëdhënien në çift dhe për këtë disa gra e vajza kanë zhvilluar një eksperiment social shumë të veçantë.

Meshkujt shqiptarë njihen për temperamentin xheloz dhe si duket përgjigjet e tyre e dëshmojnë edhe njëherë këtë gjë.

Një grup femrash shqiptare kanë pyetur bashkëshortët dhe të dashurit e tyre për një bluzë provokative dhe përgjigjet e tyre janë shpërndarë në rrjetet sociale.

Le t’i shohim përgjigjet e burrave shqiptarë…

SHPËRNDAJE