Pija që bën mrekulli

Konsumimi i kalorive të duhura është i nevojshëm nëse nuk duam që të kemi probleme shëndetësore. Shumë njerëz që e kanë konsumuar këtë lën e kanë konfirmuar fuqinë që bën kjo pije.

Ju duhet:

1 domate
1 mollë
1 karrotë

Përbërësit i pastoni mirë dhe i vendosni në mikser dhe sapo të jetë përgatitur lëngu konsumojeni.

Konsumimi i kësaj pije në mëngjes, në stomakun bosh, 1 orë para ngrënies së mëngjesit, sjell rezultate të shpejta.

Ky lëng ju ndihmon në sistemin imunitar, parandalon kancerin, parandalon tensionin e lartë dhe atakun kardiak, forcon mushkëritë, relakson muskujt dhe përmison shikimin.

SHPËRNDAJE