Plasin të qeshurat në Komision, Bekë Berisha kështu ia thotë mbiemrin Xhelal Sveçlës

Shefi i Grupit Parlamentar të Lëvizjes “Vetëvendosje”, Rexhep Selimi ka korigjuar deputetin e AAK-së, Bekë Berisha, i cili ka shtrembëruar mbiemrin e ish-ministrit të Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla.

“Jo Skeflla. Ai mbiemrin e ka Sveçla”, ka deklaruar Selimi, në Komisionin për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes ku po diskutohet lidhur me situatën e sigurisë.

Më i zëshmi ka qenë deputeti i AAK-së, Bekë Berisha, i cili ka kërkuar përgjegjësi, konkretisht shkarkimin e drejtorit të Policisë.

“Le të dihet, se drejtori i Policisë nuk e kryen detyrën e vet, duhet me u shkarku dhe duhet me dhënë përgjegjësi”, tha Berisha.

SHPËRNDAJE