Plazhi nudo në Ulqin (Video)

Plazha e Ulqinit e cila njihet me rërën e saj dhe kalanë, ka edhe një numër plazhesh që mund të vizitohet nga turistët. E tillë është edhe plazha nudo e cila gjendet afër Shtojit.

Kjo plazhë që ka edhe një hotel pranë ekziston që nga viti 1969, kanë thënë mbikëqyrës të kësaj plazhe.

“Është i përzim mashkull dhe femra, hoteli është i ndërtuar në vitin 1969, ekziston edhe ky plazh. Më tepër është i vizituar nga turistët e huaj, gjerman, skandinav, suedezë dhe norvegjezë këta janë”, ka thënë mbikëqyrësi i plazhes.

SHPËRNDAJE