Po si një kuti shkrepse, shikoni sesi tërmeti e lëkund kamionin

Të tjera goditje tërmeti kanë tronditu vendin në orët e fundiut duke shtuar panikun te njerëzit.

Deri më tani në mënyrë zyrtare janë 28 viktimat nga tërmeti, ndërsa të plagosur janë 650 persona.

Videoja është regjistruar në Porto Romano, në Durrës, ku shihet qartë momenti i frikshëm i dridhjes së tokës dhe gjithçkaje që ndodhet përreth.

Në video, shfaqet edhe një mace, e cila largohet me shpejtësi, ndërsa shihet lëkundja e fuqishme e një kamioni.

SHPËRNDAJE