Portali Veriu.info shpall konkurs për gazetar

Redaksia e portalit Veriu.info shpall konkurs për 1 (një) gazetar të politikës.

Kandidatët që aplikojnë duhet të kenë përvojë pune apo të jenë në përfundim të studimeve në gazetari, si dhe të banojnë në Mitrovicë.

CV-të tuaja i dërgoni në adresën elektronike: [email protected]

Konkursi është i hapur deri më 18 shtator 2017.

Kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të ftohen për intervistë.