17.8 C
Mitrovice, XK
7 July, 2020

Pothuajse askush nuk mund të gjej misterin e fotos: Provojeni edhe ju

Pothuajse askush nuk mund të gjej misterin e fotos: Provojeni edhe ju

Zgjidhja e lojrave të ndryshme është një mënyrë e shkëlqyer për të ndihmuar në mbajtjen e trurit në formë, kështu që gjithmonë marr një sfidë për të zgjidhur çdo gjë që unë shoh në internet.

Por kjo foto, për të cilën unë mendova se patjetër duhet të kaloj tek ju, më bëri gati të heqin flokët nga koka ime. Unë thjesht nuk mund të zgjidh atë, pa marrë parasysh se sa e shikova!

Sfida nuk mund të tingëllojë aq e vështirë: Gjeni kafshën që fshihet në imazh.

Por nuk është aq e thjeshtë sa duket. Meqë ky imazh filloi të qarkullonte në internet, miliona njerëz janë bërë të fiksuar – por përkundër përpjekjeve me zemër të plotë, shumë pak ishin në gjendje të shihnin kafshën e bukur të vogël, transmeton lajmi.net.

Po, sipas krijuesit e imazhit, TopBuzz , vetëm 1 përqind e atyre që përpiqen të zgjidhin misterin, arrijnë ta bëjnë këtë në më pak se dy minuta. Ajo që shohin të tjerët është thjesht plaku me kapelë.

Pra, tani, pse nuk e jepni një provoni. A mund ta shihni kafshën të fshehur në foto?

Jo aq e lehtë, apo jo? Nëse nuk ke parë asgjë tjetër përveç zotëriut të vjetër, nuk je vetëm.

Siç është shpesh rasti me iluzione, çelësi qëndron në përpjekjen për të menduar pak ndryshe për të parë pamjen e madhe. Pra, mendoni jashtë kutisë – dhe përpiquni të vini re disa detaje të pazakonta në fytyrën e njeriut.

A nuk ka një lloj hunde të çuditshme, për shembull? Po në lidhje me sytë e tij? Mendoni për këtë dhe provoni përsëri!

Mirë, nëse nuk mund ta zgjidhësh, këtu është një tjetër çelës.

Kafsha që fshihet në imazh shpesh quhet miku më i mirë i njeriut. Ju lutemi provoni përsëri, përpara se të lexoni përgjigjen poshtë e më poshtë.

A jeni gati?

Ja përgjigja!

SHPËRNDAJE