Prezantueses i del gjoksi live në TV

Një prezantuese moti pati një moment të pakëndshëm live në TV, pasi një çrregullim me veshjen i shfaqi asaj gjoksin.

Vallëzimi dhe shfaqja e pjesëve të trupit e ka bërë Daniela Crudu-në e një televizioni rumun të famshme, duke mbledhur mijëra ndjekës në rrjetet sociale.

Por Crudu zbuloi më shumë se që duhet, gjatë një performance këtë javë duke e prezantuar motin, transmeton Gazeta Express.

SHPËRNDAJE