Prezantueset e sportit punësohen në FFK!

Federata e Futbollit e Kosovës po vazhdon që të riorganizohet.

Në shtëpinë më të madhe të futbollit kosovar së fundmi janë punësuar edhe dy gazetare dhe prezantuese të njohura kosovare, mësojnë burimet e Zeri.info.

Alba Morina dhe Maki Bajrami janë amgazhuar në administratën e FFK-së. 

GazetaBlic Sport mëson se Alba Morina do të jetë drejtoresh e marketingut, kurse Maki Bajrami drejtoresh për mardhenie me media.

Alba dhe Maki tash e shumë vite punojnë në medie të ndryshme kosovare.

FFK-ja në ditët në vijim pritet që të sjell edhe të tjera risi, por kësaj radhe sa i përket organizimit të Përfaqësueseve të reja, derisa priten ndryshime sa i përket grupmoshave të përzgjedhësve.

Vlen të theksohet se Diturie Hoxha ishte drejtoreshë e marketingut në FFK deri në këtë vit, por rtani është larguar nga puna…