Prifti godet foshnjën me shuplakë gjatë pagëzimit

 

Një prift francez e ka qëlluar me shuplakë një foshnje vetëm pse nuk ndalonte së qari.

Një grua dhe një burrë, që supozohet të jenë prindërit e bebes, reagojnë të shokuar dhe tentojnë t’ia marrin fëmijën

Ndonëse nuk dihet se kur është xhiruar ky incident, mësohet se kjo ka ndodhur në në ceremoni të mbajtur në Francë.

Video Player

SHPËRNDAJE