Princesha, Zonja të Para dhe Kryeministre: Gratë më të fuqishme të planetit, siç nuk i keni parë ndonjëherë

Jemi mësuar t’i shohim princeshat, zonjat e parë apo kryeministres me rroba zyrtare në përputhje me statusin e tyre.

Por edhe ato kanë nevojë për të pushuar si të gjithë dhe si të gjithë ato kalojnë pushimet në plazh.

Gjëja më e bukur është se ato duken njësoj të mahnitshme me kostume të larjes dhe ja arrijnë të ruajnë edhe aty dinjitetin.

Ja disa foto ku gratë më të fuqishme të planetit shihen me bikini, si rrallë herë.

Ish-zonja e Parë e SHBA, Hillary Clinton

Zonja e Parë e SHBA, Melania Trump

Dukesha e Cambridge, Kate Middleton

Princesha Beatrice e York

Bashkëshortja e Princit të Monakos, Donna Beatrice Borromeo

Princesha e Hanoverit, Karolina

img class=”wp-image-831828″ src=”https://www.gazetaexpress.com/wp-content/uploads/2019/11/d7.jpg” sizes=”(max-width: 728px) 100vw, 728px” srcset=”https://www.gazetaexpress.com/wp-content/uploads/2019/11/d7.jpg 728w, https://www.gazetaexpress.com/wp-content/uploads/2019/11/d7-419×300.jpg 419w” alt=”” />

Kancelarja e Gjermanisë, Angela Merkel

Princesha Stephanie e Monakos

Princesha Charlotte Casiraghi, Monako

Princeshë Maria-Olympia e Greqisë dhe Danimarkës

Princesha Sofia, Dukesha e Värmland

Princeshë Madeleine e Suedisë

SHPËRNDAJE