Pritja entuziaste për Titon nga pejanët

Në mars të vitit 1967, Josip Broz Tito kishte vizituar Pejën.

Ish-presidenti i Republikës Socialiste Federative të Jugosllavisë ishte pritur me entuziazëm nga pejanët, të cilët brohorisnin dhe duartrokisnin për Titon, derisa ai ju fliste nga ballkoni i një ndërtese në qendër të qytetit të Pejës.

Shikoni pamjet:

VIDEO