PROFIL | KUSH ËSHTË DALIP FAJDEXHIU DHE SI FUNKSIONONTE AI BASHKË ME DREJTUESIT E TIFOZËVE “DARDANËT”?

Pos në Prizren e Vushtrri, një grup mirë i organizuar i fajdeve ka operuar edhe në Prishtinë.

Pesë muaj më parë Policia zhvilloi një aksion të madh për të arrestuar Dalip Brahimin i njohur si “Dalip Fajdexhiu”.

InDoks për herë të par në Kosovë sjell një profil të plotë të Dalip Ibrahimit, i njohur si ‘Dalip Fajdexhiu’ dhe se si funksiononte grupi i tij i fajdeve ne Prishtinë i lidhur edhe me drejtuesit e tifozëve “Dardanët”

Dokumentarin e plotë mund ta gjeni këtu.

InDoks në këtë dokumentar do t’i kthehet edhe një herë këtij krimi që për kohë të gjatë ka qenë i paprekshëm nga shteti. Që u tolerua të ndodhte derisa fajdexhinjtë filluan edhe tortura fizike ndaj viktimave të tyre./ Insajderi.com