Propozohet një minutë heshtje për Ukshin Hotin, ja pse nuk e aprovoi Kadri Veseli

Ka nisur seanca e Kuvendit të Kosovës në lidhje diskutimin mbi çështjen e të pagjeturve pikërisht në një ditë kur para 20 vitesh është zhdukur ideologu dhe intelektuali i njohur shqiptar Ukshin Hoti

Sapo ka nisu kjo seancë, deputeti i Kuvendit të Kosovës, Milaim Zeka, ka propozuar që të mbahet një minutë heshtje, por kërkesa e tij është refuzuar nga kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli.

“Nuk guxojmë me mbajt heshtje për njerëzit që janë të zhdukur dhe nuk dihet për fatin e tyre”,tha Veseli, transmeton gazeta online veriu.info

SHPËRNDAJE