Publikohën foto të Leonorës para 20 viteve, do të befasoheni

Leonora Jakupi e bukur si para 20 vitesh.

Këngëtarja Leonora Jakupi feston 40 vjetorin e lindjes. Ajo, po që ka lindur me yll në ballë dhe jo rastësisht gëzon statusin e një prej këngëtareve më të famshme e më të admiruara.

Leonora prej gati 30 vitesh është bërë pjesë e muzikës, ka jetuar e jeton me këngën.

Jo më kot ajo është cilësuar e cilësohet edhe më tej si ikonë e bukurisë. S’ka dyshim që Leonora Jakupi është 40 vjeçarja më e bukur dhe më e freskët që e keni parë, shkruan “Kosovarja”.

Edhe në rastin e saj, koha ka bërë mrekulli. Leonora veç po përtërihet e zbukurohet.

Ja si dukej 20 vite më parë:

SHPËRNDAJE