Publikohen pamje të Cecës në Kosovë

Këngëtarja nga Serbia, Svetlana Raznatoviç e njohur për të gjithë si Ceca dhe ish-gruaja e kriminelit serb, Arkan ka mbërritur në Kosovë.


Siç raportohet, ajo ka kaluar pa asnjë problem pikën kufitare të JarinjësKoncertin e saj, ajo pritet ta mbajë afër konvikteve të studentëve në veri të Mitrovicës, ani pse kjo u kundërshtua në Kosovë.

Mëposhtë Gazeta Metro ju sjell pamje të Cecës në Kosovë:

SHPËRNDAJE