Publikohet raporti befasues, ky është lloji i se… që preferojnë shqiptarët

Relationship with passionate affection

A e dini se çfarë shikojnë më shumë shqiptarët në faqet pornografike?

Përgjigjen e jep “Pornhub”.

Gjiganti i pornografisë që e filloi aktivitetin në Montreal të Kanadasë në vitin 2007, ka publikuar të dhënat për vitin 2017.
(Kliko mbi reklamë dhe shiko pamjen e plotë ⤵⤵⤵)

“Pornhub” ka publikuar mes të tjerash hartën botërore të preferencave, që tregon se çfarë materiale nga kategoritë e kësaj faqe shikojnë më shumë banorët e çdo shteti. Harta e Shqipërisë është ngjyrosur me lejla, ashtu si e Kosovës.

Pra, përdoruesit nga Shqipëria kanë klikuar më shumë video nën kategorinë “MILF”, materialet me skena ku aktoret që performojnë janë femra të grupmoshës 30-50.

Preferencë kjo që ka ndryshuar nga një vit më parë. Në 2016-ën kategoria me e klikuar nga shqiptarët ishte “lesbian”, materialet me skena ku femrat kryejnë marrëdhënie seksuale me njëra–tjetrën.

Një tjetër e dhënë që jepet në raportin për vitin 2017 për Shqipërinë është se meshkujt shohin më shumë pornografi se femrat.

SHPËRNDAJE