Punëtorët bëjnë një gabim trashanik në stadiumin e Prishtinës (Foto)

Po qarkullon një lajm se punëkryesit në stadiumin e Prishtinës kanë bërë një gabim trashanik gjatë.

Sipas raporteve ata kanë harruar të vendosin nxehësen përfundi terrenit, që ishte në plan kryesor. Ndoshta kjo nuk do të vendoset fare.

Dhe kësisoj debutimi i Përfaqësueses së Kosovës në futboll po shtyhet akoma./IndeksOnline/

SHPËRNDAJE