”Pushoni ja qif*sha ropt”/Kjo është moderatorja nga Fieri që shau kameramanët

Moderatorja Marsela Topi e Tv Apollonia Fier, është nxehur keq me kameramanët e emisionit pasi këta të fundit po talleshin me të ftuarin në studio Altin Goxhaj, dhe nga të qeshurat po shkaktonin zhurmë.

Kjo bëri që moderatorja të ndërpresë emisionin dhe t’u drejtohet: “O çuna, po pushoni ja q*fsha ropt pushoni”. Për të gjithë ata që se njohin, po përcjellim një galeri fotografish të gazetares./tema