Qëndresa në ditët e fundit të shtatzënisë, ja çka po mban në duar

Qëndresa Bajrami është gruaja e prezantuesit të njohur, Labinot Gashit.

Dasma e tyre madhështore me shumë të ftuar bëri bujë të madhe dhe u komentua për disa javë rresht në media.
]
Çifti tani janë në pritje të fëmijës së tyre të parë dhe Qëndresa është në ditët e fundit të shtatzënisë.

Ajo sot ka postuar një fotografi në Instagram dhe ajo çka e bën më të veçantë këtë fotografi janë këpucët e vogla për fëmiun e saj./ORAinfo/