Qytetari i shkruan Kurtit me kërkesë të çuditshme: Mos ma bo këtë të zezë babo se mes pa u feju

Qeveria e Kosovës mori dje disa masa parandaluese për shkak të rrezikut të përhapjes së koronavirusit.

Pavarësisht se në vend nuk ka asnjë të infektuar me koronavirusin, në Kosovë tashmë është ndërprerë mësimi dhe janë marrë shumë vendime të tjera.

Ndër masat e marra nga Qeveria e Kosovës është edhe anulimi i linjave ajrore.

Sot mbetet të kuptohet se cilat linja ajrore saktësisht do të anulohen.

E një qytetar pati një kërkesë interesante në drejtim të kryeministrit, Albin Kurti.

SHPËRNDAJE