Ramiz Lladrovci ironizon: Edhe politika është si llastiku

Kryetari i komunës së Drenasit, sipas shkrimit në facebook, sugjeron fleksibilitet në skenën politike, ngase “politika është si llastiku.

Ai ka ironizuar me premtimet që jepen në fushatë por pas zgjedhjeve nuk realizohen.

Ja postimi i Ramiz Lladrovcit në facebook:

“Në liri, edhe politika është si llastiku. Por, duhet pasur kujdes nga premtimet e politikanëve gjatë fushatës, lavdatave të gjuetarit pas gjuetisë dhe tregimeve pas luftës për heroizëm (e huazuar).”

SHPËRNDAJE