Ramush Haradinaj përgëzon deputetët për votimin e amandamentit për sponsorizimin në sport

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka përgëzuar Kuvendin e Kosovës për votimin e amandamentit që ndihmon sponsorizimet në sport.

Haradinaj potencoi se ky ligj do të fuqizojë soprtin dhe i jep krah sukseseve kulmore të sportistëve.

Deputetët e Kuvendit të Kosovës me 75 vota pro, kanë miratuar funskionalizimin e sponsorizimeve në sport dhe kulturë.

Postimi i plotë në Facebook:

SHPËRNDAJE