Ramushi harron që nuk do të jetë Kryeministër, thotë se Autostradën e Dukagjinit nuk ka kush që e ndalë

Ish-Kryeministri dhe lideri i AAK’së Ramush Haradinaj, i cili në zgjedhjet e fundit fitoj vetëm 11 për qind të votave në zgjedhjet e fundit, ka folur për Autostradën e Dukagjinit për të vilën thotë se s’ka kush e ndal.

Lideri i AAK’së, Ramush Haradinaj,në një televizion ka folur për disa çështjet aktuale të krijuara pas zgjedhjeve parlamentare.

Ai ka folur edhe për Autostradën e Dukagjinit për të cilën ka thënë se ajo do të ndërtohet dhe se nuk ka kush e ndalë.

“Autostrada do të bëhet në kohën e duhur. Projektet vitale nuk ka kush i ndal”.

Ai gjithashtu ka shtuar se partitë politike shkojnë e vijnë por Autostrada e Dukagjinit do të ndërtohet.

“Autostrada e Dukagjinit do të ndërtohet, VV e LDK vijnë e shkojnë”, ka thënë Haradinaj.

Haradianj si duket ka harruar se më nuk do jetë edhe me tutje Kryeministër dhe se për këtë do të vendosin ata që do të vijnë në Qeveri.

SHPËRNDAJE