Reagon ashpër Shpejtim Bulliqi

Profesori i Universitetit të Prishtinës, Shpejtim Bulliqi përmes rrjetit social Facebook ka reaguar lidhur me shkrimet e publikuara në media, për një libër shkollor ku ai është bashkëautor.

Bulliqi ka sqaruar se në librin ”Njeriu dhe natyra” të klasës së pestë se ai në atë libër ka shkruar vetëm kapitullin për gjeografi.

Në atë libër, në një njësi mësimore me pyetjen “Pse femrat që zbulojnë belin rrezikojnë të mbeten sterile?”  mbaron njësia mësimore në librin shkollor ‘Njeriu dhe Natyra’ të klasës së pestë te kapitulli Zhvillimi individual i njeriut./GazetaBlic

SHPËRNDAJE