Remi prezanton familjen, gruaja e tij një zonjë e vërtet

Komandant Remi, apo Rrustem Mustafa politikani i tanishëm, ka krijuar një familje prej kohësh, dhe jetojnë shumë të lumtur.

Komandant Remi me bashkëshorten e tij kane dy fëmijë, një djalë dhe një vajzë.

Për të gjithë ju që nuk keni pas rastin ta njihni zonjën e tij dhe fëmijët, ne ua sjellim një foto familjare të Rrustem Mustafës.

Familja duken aq e lumtur bashkë.

SHPËRNDAJE