Remize Osmani publikon foto të rrallë nga 20 vite më parë

Remzie Osmani është një nga këngëtaret më të dashura dhe njëkohësisht e respektuar për karrierën e saj muzikore.

Ajo ka ndjekur ‘trendin’ e kolegëve të saj të ndajë imazhe nga arkivi i fotografive, në këtë kohë pandemie kur gjërat që mund të bëjmë janë të kufizuara.

Remzija ka publikuar një foto të bërë 20 vite më parë, dhe përveç stilit të flokëve nuk mund të shohim shumë dallime nga dita e sotme tek këngëtarja.

SHPËRNDAJE