Reperi Getinjo thumbon Megi Pojanin: Je zemërgjërë, ua jep vetë

Reperi Getinjo është gjithmonë në qendër të mediave rozë për jetën e tij private, pasi është përfolur disa herë në lajmet rozë për romancat me vajza të ‘showbiz-i’.

I ftuar në emisioni ‘Shiko Kush Luan’, Getinjo ka ‘thumbuar’ Megi Pojanin. Getinjo është shprehur hapur që dëshironte një takim romantik me Megi Pojani por duke qenë se Megi e refuzoi, reperi e thumboi me një kunjë pikante, që blogerja e kaloi me të qeshura.

PJESË NGA EMISIONI:

Getinjo –Desha me rrok Megin por nuk ishte në foto.

Luana Vjollca–Për cilën pyetje, se te jap pikë po ma the tani?

Getinjo– Për një takim romantik

Luana Vjollca –Megi pranon?

Megi Pojani– Çfarë është kjo ftesë hajt ok për darkë, po s’dua mo vëlla, s’dua kështu unë.

Luana Vjollaca– Jeni në një club, Megi po flirton me Getinjon, Getinjo në fund të fton që të dilni bashkë.

Megi Pojani –Ka një problem, që unë nuk flirtoj asnjëherë.

Luana Vjollca- Po si të ngacmojnë?

Megi Pojani –Më ngacmojnë të parët kot duke ndenjur

Getinjo– Dhe tani kjo është zemërbardhë dhe ua jep vetë

Megi Pojani- Varet, varet…