Rihanna i drejtohet ashpër Presidentit Amerikan

Rihanna nuk ka pritur për Ditën e Zgjedhjeve dhe ajo ka vendosur t’ia bëjë të qartë vendin Presidentit Domald Trump duke i dërguar atij një paralajmërim ligjor për përdorimin e muzikës së saj në mitingjet e tij politike.

Avokatët e këngëtarës së famsme hodhën poshtë letrën dhe u larguan nga ekipi ligjor i Trump pasi ai tha: “Mos e ndal muzikën” në tubimin e tij të së dielës në Chattanooga, TN. Sipas letrës, POTUS ka përdorur meloditë e Rihannës “në lidhje me një numër ngjarjesh politike të mbajtura në të gjithë Shtetet e Bashkuara”, shkruan TMZ përcjell portali arbresh.info.

Letra, e postuar fillimisht nga Rolling Stones, shkon për të paralajmëruar se Rihanna nuk ka dhënë pëlqimin e Trump për të përdorur muzikën e saj, kështu që duke e përdorur atë “është e padrejtë”. Dhe kjo letër thotë :Ju bëjeni përsëri dhe ne do t’ju padisim

Një gazetar i Washington-it i bëri tweet Rihannas të dielën pasi kishte ndjekur tubimin e Trump. Ajo u përgjigj: “As unë, as njerëzit e mi nuk do të jenë kurrë në ndonjë nga ato tubime tragjike”.

Kjo duhet të jetë një lojë e Trump-it në këtë pikë, ai ka marrë të njëjtin paralajmërim nga Pharrell Williams, Prince, Steven Tyler dhe disa artistë të tjerë.

SHPËRNDAJE