Rrahje si nëpër filma mes këtyre dy vajzave

Kjo video tregon momentin kur dy konkurrente të një reality show në Rusi janë përleshur me njëra-tjetrën duke shokuar konkurrentët e tjerë, si edhe shikuesit.

Në skenën e shëmtuar shikohen vajzat që qëllohen dhe shkulin flokët.

Konkurrentët e tjerë më pas ndërhynë dhe i ndanë, ndërkohë që vajzat si fillim po luanin skenarin, por situata precipitoi.

SHPËRNDAJE