Rrëfehet gruaja: Burri më la pas 18 vitesh martesë, për një vajzë 25 vjeçare dhe tani…

Një grua 52 vjeçare ka rrëfyer për The Sun se burri i saj 59 vjet e ka lënë për një vajzë 25 vjeçare sot. Gruaja thotë se është e trishtuar dhe ai e ka lajmëruar me vetëm një mesazh.

Rrëfimi i plotë: Pas 18 vitesh partneri im më ka lënë për të shkuar me një vajzë sa gjysma e moshës së tij. Unë jam 52 ndërsa ai është 59 vjet. Që kur ai është larguar, unë jam duke luftuar që ta përballoj gjithë këtë. Unë drejtoj një biznes të kopshtarisë ndërsa ai ka një market online.

Është dashur ta dija dhe ta prisja që ai do të më linte një ditë, pasi ai e kishte braktisur gruan me dy fëmijët para shumë kohësh. Ai ishte i divorcuar kur ne u njohëm. Kur ne dolëm për herë të parë, ai më tha se ishte penduar që ishte martuar me atë grua dhe se do të kishte dashur të më njihte mua që në fillim.(Shiko pamjen e plotë ⬇⬇⬇)

Kam qenë shumë e lumtur me të. Kemi punuar shumë dhe kemi krijuar një jetë të mirë bashkë.

Vitin e kaluar ndryshuan paksa gjërat. Unë isha në menopauzë por jam kujdesur që të punoj dhe kam ëndërruar që gjërat do të jenë sërish mirë një ditë. Ai më tha se ai kishte gjetur një furnizues të enëshitësit të ri që “duhet të ketë”, dhe se duhet të shkojë për të takuar gruan dhe për të marrë nënshkrimin. Kur e pyeta më pas si shkoi, ai dukej paksa i çuditshëm. Ai e takoi atë përsëri javën e ardhshme dhe të ardhshmen. Pastaj kam një mesazh në WhatsApp ku më thoshte se ai kishte shkuar në banesën e saj dhe ai nuk do të kthehej tek unë. Shikova përmes kompjuterit tonë dhe gjeta adresën e saj të postës elektronike. Kur e pyeta se çfarë po ndodhte, ajo u përgjigj: “Unë jam 25 vjeç, dashuri.

Ai e ka kohën e jetës së tij. ” Ai erdhi sot për të mbledhur disa nga gjërat e tij dhe kështu unë u sigurova se isha jashtë nga jeta e tij. Ai thirri për të thënë se i vinte keq, por kur një grua e re si ajo vjen në jetë, ti vetëm ndjek instinktet dhe shkon me rrjedhën. Qava dhe bërtita: “Nuk duhet të jetë kështu.” Ai tha: “E di,” por është e qartë se ai nuk po kthehet.

Përgjigja e psikologes: Ti duhet të rimëkëmbesh. Duket sikur një krizë e moshës së mesme. Siç po thua edhe ti, ka qenë një sinjal i rrezikshëm më parë. Kështu që ai është me një vajzë të re dhe nuk po mendon për asgjë tjetër. Ai edhe mund të kthehet por nuk i dihet. Ti duhet ta marrësh veten dhe të mundohesh ta harrosh.