Rrëfehet shqiptari që u shërua nga koronavirusi: Ishte luftë fizike dhe psikologjike

I infektuari me koronavirus e që tashmë është shëruar plotësisht rrëfehet për kohën sa ishte i shtruar në spital.

Vladimiri është i shëruari më i fundit nga COVID-19, ai shprehet shumë mirënjohës ndaj stafit mjekësor për kujdesin në 20 ditët e qëndrimit të spitali i Infektivit.

“Pas 20 ditësh po largohem nga spitali i shëruar plotësisht falenderoj jashtë mase stafin mjekësor me në krye shefe Najadën, mjekët për kujdesin madhështor, infermierët, sanitarët që vinin na pastronin dhomat, jam shumë I kënaqur për kujdesinqë ka treguar stafi I infektivit, ma kanë bërë shumë të lehtë sepse ka qenë një luftë e fortë fizike dhe psikologjike, pa këta nuk do t’ia kisha dalë kaq mirë, faleminderit”, ka thënë Vladimiri I shëruari nga COVID-19.

SHPËRNDAJE